הבלוג שלי!

ברק מסתובב בעולם

אשמח לקחת אתכם לסיבוב יחד איתי בחווית הבלונים

איך שומרים על בלון בצורה לאורך זמן?

שלום לכולם,

היום אני רוצה לדבר איתכם על נושא מעניין במיוחד: איך שומרים על בלונים לאורך זמן?

ואני מדבר על בלונים שיצרתם מהם צורה / פסל ואתם רוצים שישארו "בחיים" כמה שיותר זמן.

אז לפני שאני נכנס לפרטים העיפו לרגע מבט בשתי התמונות הללו:

איך שומרים על בלון
איך שומרים על בלון

בשתי התמונות אתם רואים את אותו הבלון, כאשר ההפרש בין שתי התמונות הוא חודש ו-4 ימים! מדובר בפסל בלונים שעשוי מבלוני צורות (בלונים ארוכים) והוא מנופח באויר רגיל (בלוני צורה מנפחים כמעט תמיד באויר רגיל).

אז איך זה קרה? איך זה שהבלון הזה נשאר בחיים יותר מחודש?

כמובן שיש מגוון רחב של שיטות לשמור על בלון לאורך זמן, אבל אם אני צריך לזקק את הטיפים החשובים ביותר, אז הנה הם:

טיפים לשמירה על בלון לאורך זמן

  • תלו את הבלון הרחק כך שלא יוכלו לגעת בו – כאשר נוגעים בבלון (בעיקר בבלון ישן) הנגיעות יוצרות עיוותים בבלון, וגורמות לו לנזק. אם אפשר, תלו את הבלון במקום גבוה, או במקום שימנע מאנשים מלגעת בו.
  • בלונים עם עיניים נשארים פחות זמן מבלונים ללא עיניים! – כן, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל זה אמיתי. אם עשיתם חיה מבלונים (למשל, ברווז), ככל הנראה הבלון הזה יראה פחות טוב מהר יותר מבלונים אחרים בהם אין עיניים (למשל, בלון בצורה של גביע מזהב).
    איך זה יכול להיות? כי ברגע שיוצא האויר מהעיניים, הבלון הזה נראה ממש ממש לא טוב. לעומת זאת, אם יוצא האויר מאחת הבועות בבלון בצורה של גביע, הוא עדיין ישאר בלון שכיף להסתכל עליו.
    יחד עם זאת, אפשר גם להשתמש בטכניקות שיהפכו את הבועות של העיניים של הבלון ליותר עמידות, (כמו למשל ליצור את הבועות של העיניים מבלון בתוך בלון).
  • השתמשו בבלונים גדולים! – בלונים גדולים הם עמידים יותר, וממילא, יש בהם יותר אויר, ולכן לוקח להם יותר זמן להתכווץ. העדיפו להשתמש בבלוני 360 (או 350) כדי ליצור בלון שנשאר לזמן רב.
  • הציבו את הבלון במקום ממוזג! – בלונים אוהבים מאד קור, ופחות אוהבים חום ורוח. זו אחת סיבה נוספת לכך שפסל הבלונים שאתם רואים בתמונה נשאר ליותר מחודש: כי הוא נוצר בחורף (: ולכן, כאשר אתם נותנים למישהו בלון אפשר להסביר לו באדיבות, שכדאי לשמור על הבלון שהוא קיבל במקום קריר.
  • כאשר אתם מעבירים את הבלון ממקום למקום, הכניסו אותו לתוך שקית! הרוח והלחות לא עושים טוב לבלון וגם לא לברק של הבלון, ולכן, כאשר אני מביא במתנה בלון לכלת בת המצווה או להורים שהזמינו אותי לברית שלהם, אני מביא את הבלון הזה ארוז.
  • ועכשיו לטיפ הכי מעולה: קורה לי שאני עושה בלונים באירוע, ומגיעות אלי סבתות שרוצות לקחת בלון לנכד שמגיע אליהן לביקור רק בעוד כמה ימים! הן כמובן רוצות שהבלון שהן מביאות לו ישאר עד שהנכד מגיע.
    במקרה כזה, הטיפ שאני נותן להן שווה זהב:
    קחו את הבלון, הכניסו אותו לשקית, והכניסו את השקית ואת הבלון למקפיא! כן כן, שמעתם נכון! בלון שנכנס למקפיא נשאר טרי ויפה לממש הרבה זמן!
    לכמה זמן? נסו בעצמכם וספרו לי (:

רוצים לקבל עוד הרבה טיפים כאלה?

הנה עוד כמה לינקים שיעזרו לכם:

לחצו כאן כדי לבדוק את הקורסים והכנסים שיתקיימו בקרוב

לחצו כאן כדי לקבל הודעות ועדכונים עתידיים בווצאפ

לחצו כאן כדי לקבל למייל סדרה של הדרכות וידאו בחינם (וגם עדכונים על הדרכות וכנסים)

אולי יעניין אותך גם